Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shred Nebula Türkçe yama

16.02.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Shred Nebula. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Shred Nebula (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: iRC
Oyun açıklaması:
* Uzay savaşını yeniden tanımlayan Devrimci Gemi fiziği, son teknoloji kontroller ve yeni oyun. * Sonsuz derinlik ve bugüne kadarki herhangi bir uzay oyununda rakipsiz renkli bir görünüm yaratmak için 3Dyi kullanan harika özel FX ve muhteşem uzay ortamları.

İndirme sayısı:
10657
Yayın yılı:
2008





Shred Nebula oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shred Nebula dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shred Nebula klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shred Nebula ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shred Nebula oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shred Nebula içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Parçala! popüler sonsuz koşucular türüne ait XONE, AND vb. üzerinde yayınlanan orijinal bir üç boyutlu arcade oyunudur.
FTL, roguelike benzeri bir uzay gemisi simülasyonudur. Amacı, galaksiyi keşfeden bir uzay gemisini çalıştırma atmosferini yeniden yaratmaktır (Firefly/Star Trek/BSG vb.
Vahşi bir sürüş için bekleyin! Dünya Kar Oyunları hızla yaklaşıyor ve Jamaikalı Bobsled takımı bir kez daha dünyayı kasıp kavurmaya hazırlanıyor.
Ünlü gerçek zamanlı strateji oyunu serisi The Settlesın beşinci bölümüne yapılan ilk genişlemenin hikayesi, orijinal oyunda yer alan olayları sürdürüyor.
Starsector, oyuncunun gemi kaptanı rolünü üstlendiği ve evreni fethetmek için yola çıktığı güçlü bir uzay simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle