Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shred It! Türkçe yama

04.03.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Shred It!. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Shred It! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: PARADOX
Oyun açıklaması:
Parçala! popüler sonsuz koşucular türüne ait XONE, AND vb. üzerinde yayınlanan orijinal bir üç boyutlu arcade oyunudur. Oyun, mobil platformlar için yapılmış oyunlarda uzmanlaşmış Extra Mile Studios tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10926
Yayın yılı:
2014





Shred It! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shred It! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shred It! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shred It! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shred It! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shred It! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND, iOS ve WPde yayınlanan Spider-Man: Unlimited, Marvel tarafından lisanslanan, popüler sözde sonsuz koşucular türüne ait bir üçüncü şahıs arcade oyunudur.
Road 96: Mile 0, 2021den itibaren sıcak alınan Yol 96ya bir prequel. Bağımsız Digixart Studio tarafından geliştirilen ve Ravenscourt tarafından yayınlanan müzik oyunu öğelerine sahip bir macera
Vahşi bir sürüş için bekleyin! Dünya Kar Oyunları hızla yaklaşıyor ve Jamaikalı Bobsled takımı bir kez daha dünyayı kasıp kavurmaya hazırlanıyor.
Nekopara Extra, klasik bir iki boyutlu görsel roman macera oyunudur. Minaduki ailesinin ve evlat edindikleri altı yavru kedinin hikayesini anlatıyor.
* Uzay savaşını yeniden tanımlayan Devrimci Gemi fiziği, son teknoloji kontroller ve yeni oyun.
Yorumlar
Yorum ekle