Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

TIS-100 Türkçe yama

01.01.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz TIS-100. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni TIS-100 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: l0wb1t
Oyun açıklaması:
TIS-100, PC için geliştirilmiş, oyuncunun bir programcı rolünü üstlendiği, diğerlerinin yanı sıra finansal değişimleri analiz etmek için kullanılan güçlü bir mimari olan TIS-100 olarak bilinen bir bilgisayar sisteminin kodunu onarmaya çalıştığı alışılmadık bir bulmaca oyunudur.

İndirme sayısı:
10955
Yayın yılı:
2015





TIS-100 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) TIS-100 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales TIS-100 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama TIS-100 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


TIS-100 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve TIS-100 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Teardown, her türlü tehlikeli soygun yapan bir hırsız rolünü oynadığımız bir arcade bulmaca oyunudur.
Killer is Dead for PC, PS3 ve X360, oyuncunun sibernetik bir kolu olan ve usta bir kılıç ustası olan tetikçi Mando Zappanın rolünü üstlendiği bir 3D aksiyon oyunudur.
Super Dropzone, seksenli yıllarda diğerlerinin yanı sıra Commodore ve Atari bilgisayarlarında piyasaya sürülen çok popüler bir arcade oyununun geliştirilmiş bir versiyonudur.
Starsector, oyuncunun gemi kaptanı rolünü üstlendiği ve evreni fethetmek için yola çıktığı güçlü bir uzay simülatörüdür.
Exo One, oyuncunun fütüristik bir uzay aracının pilotu rolünü üstlendiği macera oyunu unsurlarına sahip bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle