Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Killer is Dead: Nightmare Edition Türkçe yama

24.04.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Killer is Dead: Nightmare Edition. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Killer is Dead: Nightmare Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: LnDL
Oyun açıklaması:
Killer is Dead for PC, PS3 ve X360, oyuncunun sibernetik bir kolu olan ve usta bir kılıç ustası olan tetikçi Mando Zappanın rolünü üstlendiği bir 3D aksiyon oyunudur.

İndirme sayısı:
8065
Yayın yılı:
2013





Killer is Dead: Nightmare Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Killer is Dead: Nightmare Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Killer is Dead: Nightmare Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Killer is Dead: Nightmare Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Killer is Dead: Nightmare Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Killer is Dead: Nightmare Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Killer frekansı, korku komedi tonu olan bir macera oyunudur. Worteds serisi için dünya çapında bilinen ve popüler slasher filmlerinden esinlenen Team17 tarafından geliştirildi.
Dead Island: Definitive Edition for PC, PS4 ve XONE, 2011in Dead Island oyununun yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür ve orijinal için yayınlanan tüm genişletmeleri içerir.
Zombi virüsünden kurtulabilir misin? Popüler ve başarılı Super Stardust HDnin geliştiricisinden, bu sefer başka bir aksiyon dolu blaster geliyor, bulaşıcı bağımlılık yaratan oynanışı daha ürkütücü.
A-10 Tank Killer, Dynamix tarafından geliştirilen başka bir simülatördür.
Killer Instinct, doksanlarda başlayan dövüş oyunları serisinin üçüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle