Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

A-10 Tank Killer Türkçe yama

08.12.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız A-10 Tank Killer. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir SST.

Oyun için türkçe yama metni A-10 Tank Killer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: SST
Oyun açıklaması:
A-10 Tank Killer, Dynamix tarafından geliştirilen başka bir simülatördür. Bu sefer kahramanı A-10 Thunderbolt II uçağı. Yer hedefleriyle mücadele etme amacından dolayı, yedi görevin çoğu bombardımandır.

İndirme sayısı:
8279
Yayın yılı:
1989





A-10 Tank Killer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) A-10 Tank Killer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales A-10 Tank Killer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama A-10 Tank Killer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


A-10 Tank Killer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve A-10 Tank Killer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Müttefik kuvvetler Normandiya sahillerinden çıkıp Fransa için savaş başladığında, Amerikan tank ekipleri kısa süre sonra neyle karşı karşıya olduklarını anlamaya başladılar.
3DSde yayınlanan Tank Troopers, 2016 yılında Nintendo tarafından geliştirildi ve piyasaya sürüldü.
Tank Taburu, IncaGoldun teklifinden düşük bütçeli bir II. Dünya Savaşı tank simülatörüdür ve Polonyada IQ Publishing tarafından dağıtılmaktadır.
TANK! TANK! TANK! oyuncuların araba sürmenin ve tanklarla ateş etmenin heyecanını hissedecekleri üst düzey bir savaş partisi oyunudur.
Silent Thunder, neredeyse 6 yıl önce Sierra tarafından yaratılan ünlü A-10 Tank Killer simülatörünün devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle