Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Silent Thunder: A-10 Tank Killer II Türkçe yama

12.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Silent Thunder: A-10 Tank Killer II. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama RED.

Oyun için türkçe yama metni Silent Thunder: A-10 Tank Killer II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: RED
Oyun açıklaması:
Silent Thunder, neredeyse 6 yıl önce Sierra tarafından yaratılan ünlü A-10 Tank Killer simülatörünün devamı niteliğindedir. Oyunda 70li yıllarda General Electric tarafından ABD Hava Kuvvetleri adına üretilen A-10 Warthdogdan sadece bir uçakta pilotluk yapma imkanımız var.

İndirme sayısı:
10278
Yayın yılı:
1996





Silent Thunder: A-10 Tank Killer II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Silent Thunder: A-10 Tank Killer II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Silent Thunder: A-10 Tank Killer II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Silent Thunder: A-10 Tank Killer II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Silent Thunder: A-10 Tank Killer II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Silent Thunder: A-10 Tank Killer II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Müttefik kuvvetler Normandiya sahillerinden çıkıp Fransa için savaş başladığında, Amerikan tank ekipleri kısa süre sonra neyle karşı karşıya olduklarını anlamaya başladılar.
PC ve PS4 için War Thunder, II. Başlığın ayırt edici özelliği, pilotların, tankerlerin ve denizcilerin aynı savaş alanında savaştığı ve zaferin hava kuvvetleri, zırhlı tümenler ve donanma arasındaki
ÖZGÜRLÜK İÇİN SAVAŞ! Zırh Görev Gücündeki çok gizli bir M1A6 deneysel tank bölümünün komutanısınız.
A-10 Tank Killer, Dynamix tarafından geliştirilen başka bir simülatördür.
TANK! TANK! TANK! oyuncuların araba sürmenin ve tanklarla ateş etmenin heyecanını hissedecekleri üst düzey bir savaş partisi oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle