Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Desert Thunder Türkçe yama

10.03.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Desert Thunder. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama iNDUCT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Desert Thunder (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: iNDUCT
Oyun açıklaması:
ÖZGÜRLÜK İÇİN SAVAŞ! Zırh Görev Gücündeki çok gizli bir M1A6 deneysel tank bölümünün komutanısınız. Göreviniz, barışçıl bir Orta Doğu ülkesinin kontrolünü ele geçiren bir terörist grubu devirmek için gizli bir askeri operasyon olan Desert Thunder Operasyonunun kuzey cephesine liderlik etmekti.

İndirme sayısı:
8389
Yayın yılı:
2003





Desert Thunder oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Desert Thunder dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Desert Thunder klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Desert Thunder ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Desert Thunder oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Desert Thunder içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Thunder Tier One, Polonyadan bağımsız bir stüdyo olan fragOut tarafından geliştirilen yukarıdan aşağıya bir taktik nişancı oyunudur.
EverQuest II için ilk Genişletme Paketi olan EverQuest II: Desert of Flames, Binbir Gece Masalları teması içinde yer almaktadır.
Hava yastığı üzerinde yüzen muharebe tanklarının usta simülatörü.
Kariyer Modu: En derin kariyer yarış oyunu, birbirini takip eden 20 sezon içerir;
Silent Thunder, neredeyse 6 yıl önce Sierra tarafından yaratılan ünlü A-10 Tank Killer simülatörünün devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle