Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

War Thunder Türkçe yama

07.05.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz War Thunder! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama CFF.

Oyun için türkçe yama metni War Thunder (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: CFF
Oyun açıklaması:
PC ve PS4 için War Thunder, II. Başlığın ayırt edici özelliği, pilotların, tankerlerin ve denizcilerin aynı savaş alanında savaştığı ve zaferin hava kuvvetleri, zırhlı tümenler ve donanma arasındaki işbirliğine bağlı olduğu birleşik savaşlarda yer alma olasılığıdır.

İndirme sayısı:
8610
Yayın yılı:
2013





War Thunder oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) War Thunder dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales War Thunder klasörüne koyun.

3. Türkçe yama War Thunder ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


War Thunder oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve War Thunder içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Thunder Tier One, Polonyadan bağımsız bir stüdyo olan fragOut tarafından geliştirilen yukarıdan aşağıya bir taktik nişancı oyunudur.
Reign of Thunder, oyuncuların yosunları kontrol etme fırsatına sahip olduğu çevrimiçi oyun için dinamik bir aksiyon/TPP oyunudur.
ATV Thunder: Ridge Riders, unvan araçlarını kullanma imkanı sunan bir oyundur.
Kariyer Modu: En derin kariyer yarış oyunu, birbirini takip eden 20 sezon içerir;
Silent Thunder, neredeyse 6 yıl önce Sierra tarafından yaratılan ünlü A-10 Tank Killer simülatörünün devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle