Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dead Nation: Apocalypse Edition Türkçe yama

22.01.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Dead Nation: Apocalypse Edition! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama iCWT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Dead Nation: Apocalypse Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
Zombi virüsünden kurtulabilir misin? Popüler ve başarılı Super Stardust HDnin geliştiricisinden, bu sefer başka bir aksiyon dolu blaster geliyor, bulaşıcı bağımlılık yaratan oynanışı daha ürkütücü.

İndirme sayısı:
10738
Yayın yılı:
2010





Dead Nation: Apocalypse Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dead Nation: Apocalypse Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dead Nation: Apocalypse Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dead Nation: Apocalypse Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dead Nation: Apocalypse Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dead Nation: Apocalypse Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS4 ve XONEda yayınlanan Pool Nation FX, oyuncuların hem gerçek hem de yapay zeka kontrollü oyuncularla karşılaşabileceği popüler bir bilardo oyununun geliştirilmiş bir versiyonudur.
Killer is Dead for PC, PS3 ve X360, oyuncunun sibernetik bir kolu olan ve usta bir kılıç ustası olan tetikçi Mando Zappanın rolünü üstlendiği bir 3D aksiyon oyunudur.
Apocalypse Cow, Monstersın kapsamlı bir platform oyunudur. Geliştiriciler, klasik formülü BioShock serisinin damarında çılgın bir arsa ve bir anlatı ile birleştirmeye çalıştı.
Nation Red, diğer şeylerin yanı sıra Third Soldier aksiyon oyununa (2009) sahip bağımsız stüdyo DiezelPowerın bir projesidir.
Dead Island: Definitive Edition for PC, PS4 ve XONE, 2011in Dead Island oyununun yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür ve orijinal için yayınlanan tüm genişletmeleri içerir.
Yorumlar
Yorum ekle