Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pool Nation FX Türkçe yama

21.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Pool Nation FX. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama tPORt sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Pool Nation FX (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: tPORt
Oyun açıklaması:
PS4 ve XONEda yayınlanan Pool Nation FX, oyuncuların hem gerçek hem de yapay zeka kontrollü oyuncularla karşılaşabileceği popüler bir bilardo oyununun geliştirilmiş bir versiyonudur.

İndirme sayısı:
9576
Yayın yılı:
2015





Pool Nation FX oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pool Nation FX dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pool Nation FX klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pool Nation FX ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pool Nation FX oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pool Nation FX içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pool Nation, adrenalin pompalayan Endurance, kapsamlı kariyer modları ve yeni Speed ​​Pool dahil yedi heyecan verici çevrimiçi mod dahil olmak üzere on bir bağımlılık yapıcı oyun moduna sahip nihai
Nation Red, diğer şeylerin yanı sıra Third Soldier aksiyon oyununa (2009) sahip bağımsız stüdyo DiezelPowerın bir projesidir.
Maximu Pool, SierraSporttan Cool Pool bilardo simülatörünün yanındadır.
Pool Panic, oyuncuların bir bilardo topu rolünü üstlendiği ve neredeyse tüm unsurların bu oyun biçimiyle bağlantılı olduğu eğlenceli bir dünyada seyahat ettiği mizahi bir aksiyon macera oyunudur.
PC ve XONE için Snooker Nation Championship, Pool Nationdan sorumlu bağımsız bir stüdyo Cherry Pop Games tarafından yayınlanan ve 2012de piyasaya sürülen bir snooker simülatörüdür ve sekiz nesil
Yorumlar
Yorum ekle