Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Maximum Pool Türkçe yama

22.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Maximum Pool! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama PHROZEN CREW sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Maximum Pool (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: PHROZEN CREW
Oyun açıklaması:
Maximu Pool, SierraSporttan Cool Pool bilardo simülatörünün yanındadır. Oyun selefi ile tamamen uyumludur, böylece sahipleri Cool Pool sahipleriyle çevrimiçi olarak kolayca oynayabilir.

İndirme sayısı:
9171
Yayın yılı:
2000





Maximum Pool oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Maximum Pool dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Maximum Pool klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Maximum Pool ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Maximum Pool oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Maximum Pool içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Cool Pool, Sierra Attractionsın 3D Ultra atari oyunları serisinden mükemmel bir bilardo simülatörüdür.
PS4 ve XONEda yayınlanan Pool Nation FX, oyuncuların hem gerçek hem de yapay zeka kontrollü oyuncularla karşılaşabileceği popüler bir bilardo oyununun geliştirilmiş bir versiyonudur.
Cool Pool, geleneksel bilardo severler için olduğu kadar eşi görülmemiş çözümleri memnuniyetle masaya yatıracak olanlar için tasarlanmış, Sierra Attractionsın Aile Eğlencesi oyunlarından biridir.
Bilardo salonlarında en zorlu rakiplerle mücadele ederken yıldızlığa yükselin.
Pool Elite, bu oyunun farklı varyasyonlarını oynamanızı sağlayan üç boyutlu bir bilardo simülatörüdür: 8-Ball, 9-Ball, 3 Cushion, Carom, Snooker.
Yorumlar
Yorum ekle