Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

3D Ultra Cool Pool Türkçe yama

22.05.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, 3D Ultra Cool Pool, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni 3D Ultra Cool Pool (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: ViRiLiTY
Oyun açıklaması:
Cool Pool, Sierra Attractionsın 3D Ultra atari oyunları serisinden mükemmel bir bilardo simülatörüdür. Oyun, hem klasik bilardo çeşitlerini hem de Roket Topu veya Bukalemun Topu gibi tamamen yeni birkaç türü oynama imkanı sunuyor.

İndirme sayısı:
9834
Yayın yılı:
1999





3D Ultra Cool Pool oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) 3D Ultra Cool Pool dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales 3D Ultra Cool Pool klasörüne koyun.

3. Türkçe yama 3D Ultra Cool Pool ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


3D Ultra Cool Pool oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve 3D Ultra Cool Pool içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS1de piyasaya sürülen Cool Boarders 2, 1996da çok beğenilen bir snowboard oyunu olan Cool Boardersın devamı niteliğindedir.
Cool Pool, geleneksel bilardo severler için olduğu kadar eşi görülmemiş çözümleri memnuniyetle masaya yatıracak olanlar için tasarlanmış, Sierra Attractionsın Aile Eğlencesi oyunlarından biridir.
Maximu Pool, SierraSporttan Cool Pool bilardo simülatörünün yanındadır.
Cool Spot, Amerika Birleşik Devletlerinde Cadbury Schweppes Americas Beverages tarafından üretilen popüler içki Seven Upı tanıtan bir arcade oyunudur.
PC, PS4 vb. için Chess Ultra, gelişmiş bir satranç simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle