Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Teardown Türkçe yama

21.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Teardown. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Teardown (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: pHrOzEn HeLL
Oyun açıklaması:
Teardown, her türlü tehlikeli soygun yapan bir hırsız rolünü oynadığımız bir arcade bulmaca oyunudur. Bu oyunun karakteristik bir özelliği, voksellere dayalı grafiklerin (diğerlerinin yanı sıra Minecrafttan bilinen bir çözüm) kullanılmasıyla elde edilen büyük bir çevre tahribatıdır.

İndirme sayısı:
10211
Yayın yılı:
2022





Teardown oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Teardown dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Teardown klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Teardown ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Teardown oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Teardown içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
TIS-100, PC için geliştirilmiş, oyuncunun bir programcı rolünü üstlendiği, diğerlerinin yanı sıra finansal değişimleri analiz etmek için kullanılan güçlü bir mimari olan TIS-100 olarak bilinen bir
Eastward, Şanghaydan küçük Pixpil ekibi tarafından geliştirilen ve Chucklefish (diğerlerinin yanı sıra Starboundun geliştiricileri) tarafından yayınlanan bir oyundur.
Balls of Steel, diğerlerinin yanı sıra Duke Nukem serisinden bilinen efsanevi hardcorea adanmış beş renkli ve çeşitli masada becerilerimizi test edebileceğimiz bir başka popüler langırt oyunudur.
Kamyon tamircisi: Tehlikeli Yollar, profesyonel bir kamyon şoförü ve tamirci rolünü oynadığımız bir simülasyondur.
Raid Over the River, Nintendo Dual Screen konsolu için bir arcade shooter oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle