Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Truck Mechanic: Dangerous Paths Türkçe yama

13.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Truck Mechanic: Dangerous Paths. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Truck Mechanic: Dangerous Paths (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: Black Monks
Oyun açıklaması:
Kamyon tamircisi: Tehlikeli Yollar, profesyonel bir kamyon şoförü ve tamirci rolünü oynadığımız bir simülasyondur. Project Remedium ve 303 Filosu: Britanya Savaşı ile bilinen bağımsız bir Polonya stüdyosu olan Atomic Jelly tarafından geliştirildi ve Playway tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9849
Yayın yılı:
2023





Truck Mechanic: Dangerous Paths oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Truck Mechanic: Dangerous Paths dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Truck Mechanic: Dangerous Paths klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Truck Mechanic: Dangerous Paths ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Truck Mechanic: Dangerous Paths oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Truck Mechanic: Dangerous Paths içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dangerous Dave, başlık karakterinin rolünü oynamanıza izin verecek bir arcade oyunudur.
Supremacy: Four Paths To Power, bir veya iki oyuncu için benzersiz, hızlı tempolu ama derinden stratejik bir gezegenler arası savaş oyunudur.
PC Windowsta yayınlanan Truck Mechanic 2015, kamyon servisinde uzmanlaşmış bir araba tamircisi olmakla ilgili bir oyundur.
The Settlers 7: Paths to a Kingdom DLC 3, 2010 yılında piyasaya sürülen bir ekonomik strateji oyununun genişletilmesidir.
Truck Simulator America, kamyon şoförü olarak oynadığımız bir simülasyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle