Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dangerous Dave Türkçe yama

13.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Dangerous Dave. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Dangerous Dave (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: l0wb1t
Oyun açıklaması:
Dangerous Dave, başlık karakterinin rolünü oynamanıza izin verecek bir arcade oyunudur. Programın ana görevi, on karmaşık seviyeyi aşmak ve tehlikeli korsan Clyde tarafından yağmalanan tüm mücevherleri kurtarmaktır.

İndirme sayısı:
10130
Yayın yılı:
1990





Dangerous Dave oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dangerous Dave dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dangerous Dave klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dangerous Dave ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dangerous Dave oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dangerous Dave içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Go to Hell Dave for PC, Alex Byrom ve bağımsız geliştirme stüdyosu Falchion Gamesin bir projesidir.
WiiU, 3DS vb. üzerinde yayınlanan Woah Dave!, 80lerde atari salonlarında ve Atari konsollarında ortaya çıkan oyunların estetiğini taklit eden ve ilham alan çok basit bir 2D arcade oyunudur.
Dangerous Dave in the Haunted Mansion, John Romero tarafından başlatılan ve id Softwarein oluşturulmasından sonra geliştirilen döngünün devamı niteliğindedir.
Dave Mirra Freestyle BMX 3, 2000 yılında PlayStationın ilk nesli için piyasaya sürülen oyunla başlayan ünlü serinin bir sonraki bölümüdür.
Bu, BMX bisikletlerinde inanılmaz başarılar hakkında gerçekçi bir spor oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle