Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dave Mirra Freestyle BMX 3 Türkçe yama

21.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Dave Mirra Freestyle BMX 3. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Dave Mirra Freestyle BMX 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: SZOPKA
Oyun açıklaması:
Dave Mirra Freestyle BMX 3, 2000 yılında PlayStationın ilk nesli için piyasaya sürülen oyunla başlayan ünlü serinin bir sonraki bölümüdür.

İndirme sayısı:
10638
Yayın yılı:
2002





Dave Mirra Freestyle BMX 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dave Mirra Freestyle BMX 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dave Mirra Freestyle BMX 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dave Mirra Freestyle BMX 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dave Mirra Freestyle BMX 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dave Mirra Freestyle BMX 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dangerous Dave, başlık karakterinin rolünü oynamanıza izin verecek bir arcade oyunudur.
Urban Trial Freestyle 2, yayıncısı Tate Multimedia olan Teyon Games tarafından geliştirilen, sıcak bir şekilde karşılanan bir arcade oyununun devamıdır.
Dangerous Dave in the Haunted Mansion, John Romero tarafından başlatılan ve id Softwarein oluşturulmasından sonra geliştirilen döngünün devamı niteliğindedir.
Bu, BMX bisikletlerinde inanılmaz başarılar hakkında gerçekçi bir spor oyunudur.
Dave Mirra Freestyle BMX 2, birçok yönden ikonik Tony Hawks Pro Skater serisine benzeyen, 2000deki spor aksiyon oyununun resmi devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle