Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Supremacy: Four Paths to Power Türkçe yama

02.08.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Supremacy: Four Paths to Power! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Supremacy: Four Paths to Power (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: X.O
Oyun açıklaması:
Supremacy: Four Paths To Power, bir veya iki oyuncu için benzersiz, hızlı tempolu ama derinden stratejik bir gezegenler arası savaş oyunudur. Alpha Centauri ve X-Com gibi oyunların geleneğinde Supremacy, oyuncuların çok sıra dışı bir galaksideki çeşitli kadranlardaki gezegenleri kolonileştirmeye çalıştıkları sıra tabanlı bir strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
9166
Yayın yılı:
2005





Supremacy: Four Paths to Power oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Supremacy: Four Paths to Power dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Supremacy: Four Paths to Power klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Supremacy: Four Paths to Power ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Supremacy: Four Paths to Power oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Supremacy: Four Paths to Power içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Supremacy: Your Will Be Done, Master of Orion adlı kült oyun MicroProsea benzer gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Supremacy 1914, bir web tarayıcısı üzerinden oynanmak üzere tasarlanmış, oynaması ücretsiz, gerçek zamanlı bir stratejidir.
Supremacy, 2017de yayınlanan sıra tabanlı bir 4X stratejisi olan Endless Space 2nin ikinci büyük uzantısının adıdır.
The Settlers 7: Paths to a Kingdom DLC 3, 2010 yılında piyasaya sürülen bir ekonomik strateji oyununun genişletilmesidir.
Supremacynin ilk kuralı şudur: HİÇBİR kural yoktur Supremacy MMA, onaysız, amatör ve lisanssız MMA dövüşlerinin vahşiliğini 360 ve PS3ünüze getirerek hızlı ve öfkeli oyun ve yeraltı estetiğini resmi
Yorumlar
Yorum ekle