Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Endless Space 2: Supremacy Türkçe yama

12.09.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Endless Space 2: Supremacy. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Endless Space 2: Supremacy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: AiR
Oyun açıklaması:
Supremacy, 2017de yayınlanan sıra tabanlı bir 4X stratejisi olan Endless Space 2nin ikinci büyük uzantısının adıdır. Bu genişlemenin geliştirilmesinin arkasında orijinalin yazarları, yani, portföyünde diğerlerinin yanı sıra şunları içeren Amplitude Studios ekibi vardır: türlerle ilgili Sonsuz Efsane.

İndirme sayısı:
8949
Yayın yılı:
2018





Endless Space 2: Supremacy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Endless Space 2: Supremacy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Endless Space 2: Supremacy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Endless Space 2: Supremacy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Endless Space 2: Supremacy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Endless Space 2: Supremacy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
ZEndless Space 2: Vaulters, Mayıs 2017de piyasaya sürülen 4X strateji oyununun bir genişletme paketidir – Endless Space 2.
Inferno, 2014 yılında piyasaya sürülen popüler bir sıra tabanlı strateji olan Endless Legendin beşinci büyük uzantısının adıdır.
Uyum, evrenin doğuşundan beri hareket ediyor, galaksilerden geçerek Özü arıyordu.
PC için Endless Space 2, 4X tipi bir uzay stratejisidir. Oyun, serinin ilk bölümünü üretenlerle aynı kişiler olan Amplitude Studiostan oluşan bir ekip tarafından geliştirildi.
PC için Endless Space, sıra tabanlı bir uzay 4X stratejisidir. Paris merkezli bağımsız ekip Amplitude Studiosun ilk oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle