Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Endless Legend: Inferno Türkçe yama

29.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Endless Legend: Inferno. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir DOT.EXE.

Oyun için türkçe yama metni Endless Legend: Inferno (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: DOT.EXE
Oyun açıklaması:
Inferno, 2014 yılında piyasaya sürülen popüler bir sıra tabanlı strateji olan Endless Legendin beşinci büyük uzantısının adıdır. Genişletme, orijinal Amplitude Studios ekibinin yazarları tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9049
Yayın yılı:
2018





Endless Legend: Inferno oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Endless Legend: Inferno dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Endless Legend: Inferno klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Endless Legend: Inferno ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Endless Legend: Inferno oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Endless Legend: Inferno içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Endless Legend: Shadows, 4X sıra tabanlı bir strateji oyunu olan Endless Legends for PCnin ikinci büyük genişletmesidir.
ZEndless Space 2: Vaulters, Mayıs 2017de piyasaya sürülen 4X strateji oyununun bir genişletme paketidir – Endless Space 2.
Supremacy, 2017de yayınlanan sıra tabanlı bir 4X stratejisi olan Endless Space 2nin ikinci büyük uzantısının adıdır.
Inferno Climber, PCde yayınlanan bir peri-fantezi aksiyon RPGsidir. Oyun, birçok jRPG oyununun ve iki boyutlu dövüş oyunu serisi BlazBlue ve Guilty Gearın yaratıcısı olan deneyimli bir Japon stüdyosu
Bu bildiğiniz Bilardo değil Çok oyunculu kargaşa, masanızdan en fazla topu temizlemek için bir yarışta 1-4 yerel veya çevrimiçi oyuncuyu bekliyor.
Yorumlar
Yorum ekle