Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Eastward Türkçe yama

20.09.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Eastward. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Eastward (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: TLG
Oyun açıklaması:
Eastward, Şanghaydan küçük Pixpil ekibi tarafından geliştirilen ve Chucklefish (diğerlerinin yanı sıra Starboundun geliştiricileri) tarafından yayınlanan bir oyundur.

İndirme sayısı:
10484
Yayın yılı:
2021





Eastward oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Eastward dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Eastward klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Eastward ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Eastward oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Eastward içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sengoku Jidai: Shadow of the Shogun, Slitherine tarafından yayınlanan ve diğerlerinin yanı sıra Pike and Shot: Campaigns 1494-1698in oluşturulmasında yer almış olan Bizans Games tarafından
PS4, PC, XONE ve Switchte yayınlanan Onigiri, bir fantezi aksiyon MMORPGsidir.
Epistory – Typing Chronicles for PC, diğerlerinin yanı sıra Shifting Worldü yaratan bir ekip olan Fishing Cactus tarafından geliştirilen bir oyundur.
PS4, PC ve XONEda yayınlanan Beyond Blue, Never Alone platformunun geliştiricileri E-Line tarafından geliştirilen ve Alaskadan Inuitin inançlarını sunan üçüncü şahıs bir keşif oyunudur.
Job Island, diğerlerinin yanı sıra Sports Islandın yaratılmasından sorumlu olan Hudson Softun bir başka çalışmasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle