Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Job Island: Hard Working People Türkçe yama

19.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Job Island: Hard Working People. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Job Island: Hard Working People (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: PiZZA
Oyun açıklaması:
Job Island, diğerlerinin yanı sıra Sports Islandın yaratılmasından sorumlu olan Hudson Softun bir başka çalışmasıdır. Geliştiricilerin oyunun adını değiştirmeye karar vermesine neden olan, tematik olarak benzer olan bu prodüksiyonun sıcak bir şekilde karşılanışıydı.

İndirme sayısı:
9276
Yayın yılı:
2009





Job Island: Hard Working People oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Job Island: Hard Working People dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Job Island: Hard Working People klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Job Island: Hard Working People ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Job Island: Hard Working People oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Job Island: Hard Working People içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Dead Island 2, Dead Island serisine bir başka giriş ve hem popüler Dead Island hem de Dead Island Riptideın devamı niteliğinde.
Super People, dövüşçü Dungeon Fighter Onlineın yaratıcısı tarafından kurulan Güney Koreli stüdyo Wonder People tarafından geliştirilen çevrimiçi bir aksiyon battle royale oyunudur.
En yeni inşaat projesini inşa etmek ekip çalışması, hızlı refleksler ve azimli kararlılık gerektirir!
People Playground, görevimizin talihsiz karakterlerin olağanüstü ölümlerini düzenlemek olduğu alışılmadık bir bulmaca simülasyon oyunudur.
Hard Reset: Redux for PC, PS4 ve XONE, 2011 yılında PCye özel olarak piyasaya sürülen bir siberpunk birinci şahıs nişancı olan Hard Resetin geliştirilmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle