Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Super People Türkçe yama

02.10.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Super People, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Super People (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: TECHNIC
Oyun açıklaması:
Super People, dövüşçü Dungeon Fighter Onlineın yaratıcısı tarafından kurulan Güney Koreli stüdyo Wonder People tarafından geliştirilen çevrimiçi bir aksiyon battle royale oyunudur.

İndirme sayısı:
10092
Yayın yılı:
2023





Super People oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Super People dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Super People klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Super People ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Super People oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Super People içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Super Dungeon Tactics, diğer oyunların yanı sıra Roaming Fortressi yaratan bir Amerikan stüdyosu olan Underbite Games tarafından geliştirilen RPG unsurlarına sahip sıra tabanlı bir strateji
PC ve XONE için Pit People, basit mekaniklere sahip bir 2D taktik strateji oyunudur.
People Playground, görevimizin talihsiz karakterlerin olağanüstü ölümlerini düzenlemek olduğu alışılmadık bir bulmaca simülasyon oyunudur.
Street Fighterın Nihai Konsol Deneyimi, Nintendo 3DS İçin Yeni SUPER STREET FIGHTER IV: 3D EDITION ile Artık Avucunuzun İçinde.
Job Island, diğerlerinin yanı sıra Sports Islandın yaratılmasından sorumlu olan Hudson Softun bir başka çalışmasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle