Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Super Dungeon Tactics Türkçe yama

18.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Super Dungeon Tactics, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Super Dungeon Tactics (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: PANiCDOX
Oyun açıklaması:
PC için Super Dungeon Tactics, diğer oyunların yanı sıra Roaming Fortressi yaratan bir Amerikan stüdyosu olan Underbite Games tarafından geliştirilen RPG unsurlarına sahip sıra tabanlı bir strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
9423
Yayın yılı:
2016





Super Dungeon Tactics oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Super Dungeon Tactics dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Super Dungeon Tactics klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Super Dungeon Tactics ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Super Dungeon Tactics oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Super Dungeon Tactics içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Super People, dövüşçü Dungeon Fighter Onlineın yaratıcısı tarafından kurulan Güney Koreli stüdyo Wonder People tarafından geliştirilen çevrimiçi bir aksiyon battle royale oyunudur.
Panzer Tactics DS, Nintendo DS™ için tasarlanmış ilk ve tek İkinci Dünya Savaşı sıra tabanlı strateji savaş oyunudur.
Ash of Gods: Tactics, Ash of Gods: Redemptionın önceki bölümü olan RPG unsurlarına sahip 2B sıra tabanlı bir fantezi strateji oyunudur.
Kriegsfront Tactics, roguelike unsurları olan sıra tabanlı bir taktik stratejidir.
Achtung! Cthulhu Tactics, British Auroch Digital tarafından geliştirilen RPG unsurlarına sahip sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle