Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pit People Türkçe yama

12.03.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Pit People! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir THRUST.

Oyun için türkçe yama metni Pit People (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: THRUST
Oyun açıklaması:
PC ve XONE için Pit People, basit mekaniklere sahip bir 2D taktik strateji oyunudur. Oyuncu, absürt mizahla dolu bir fantezi dünyasını keşfeder ve sıra tabanlı çatışmalarla savaşır.

İndirme sayısı:
10526
Yayın yılı:
2018





Pit People oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pit People dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pit People klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pit People ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pit People oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pit People içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Super People, dövüşçü Dungeon Fighter Onlineın yaratıcısı tarafından kurulan Güney Koreli stüdyo Wonder People tarafından geliştirilen çevrimiçi bir aksiyon battle royale oyunudur.
Painkiller: Redemption for PC, People Can Fly tarafından oluşturulan popüler FPS serisine ait bir oyundur.
Painkiller: Recurring Evil for PC, Polonyalı bir geliştirici stüdyosu olan People Can Fly tarafından 2004 yılında başlatılan aksiyon dolu FPS serisinin altıncı bölümüdür.
People Playground, görevimizin talihsiz karakterlerin olağanüstü ölümlerini düzenlemek olduğu alışılmadık bir bulmaca simülasyon oyunudur.
Job Island, diğerlerinin yanı sıra Sports Islandın yaratılmasından sorumlu olan Hudson Softun bir başka çalışmasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle