Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Painkiller: Recurring Evil Türkçe yama

30.04.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Painkiller: Recurring Evil. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir UPLiNK.

Oyun için türkçe yama metni Painkiller: Recurring Evil (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: UPLiNK
Oyun açıklaması:
Painkiller: Recurring Evil for PC, Polonyalı bir geliştirici stüdyosu olan People Can Fly tarafından 2004 yılında başlatılan aksiyon dolu FPS serisinin altıncı bölümüdür.

İndirme sayısı:
9603
Yayın yılı:
2012





Painkiller: Recurring Evil oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Painkiller: Recurring Evil dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Painkiller: Recurring Evil klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Painkiller: Recurring Evil ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Painkiller: Recurring Evil oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Painkiller: Recurring Evil içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Painkiller: PC için Black Edition, Battle Out of Hell genişlemesi ve ölüm maçı modu için yeni bir harita gibi birçok yeni bonus ile zenginleştirilmiş bir Painkiller koleksiyoncu sürümüdür;
Painkiller: Redemption for PC, People Can Fly tarafından oluşturulan popüler FPS serisine ait bir oyundur.
Gerçek bir katolik rahip tarafından desteklenen hikaye, kahramanımızın kurtuluş için mücadele etmesi gereken Danteden ilham alan bir araf senaryosu etrafında gelişiyor.
Painkiller: Recurring Evil for PC, PS3 ve X360, Polonyalı bir geliştirici stüdyosu olan People Can Fly tarafından 2004 yılında başlatılan aksiyon dolu FPS serisinin altıncı bölümüdür.
Painkiller 2022 (çalışma adı), Polonyalı stüdyo People Can Fly tarafından 2004 yılında başlatılan, canavar sürüleriyle savaştığımız dinamik FPS serisinin yeni bir bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle