Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Painkiller Hell & Damnation Türkçe yama

16.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Painkiller Hell & Damnation. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama LnDL.

Oyun için türkçe yama metni Painkiller Hell & Damnation (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: LnDL
Oyun açıklaması:
Painkiller: Recurring Evil for PC, PS3 ve X360, Polonyalı bir geliştirici stüdyosu olan People Can Fly tarafından 2004 yılında başlatılan aksiyon dolu FPS serisinin altıncı bölümüdür.

İndirme sayısı:
8964
Yayın yılı:
2012





Painkiller Hell & Damnation oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Painkiller Hell & Damnation dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Painkiller Hell & Damnation klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Painkiller Hell & Damnation ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Painkiller Hell & Damnation oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Painkiller Hell & Damnation içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Painkiller: PC için Black Edition, Battle Out of Hell genişlemesi ve ölüm maçı modu için yeni bir harita gibi birçok yeni bonus ile zenginleştirilmiş bir Painkiller koleksiyoncu sürümüdür;
Painkiller: Recurring Evil for PC, Polonyalı bir geliştirici stüdyosu olan People Can Fly tarafından 2004 yılında başlatılan aksiyon dolu FPS serisinin altıncı bölümüdür.
Painkiller 2022 (çalışma adı), Polonyalı stüdyo People Can Fly tarafından 2004 yılında başlatılan, canavar sürüleriyle savaştığımız dinamik FPS serisinin yeni bir bölümüdür.
PC için World War 3, Painkiller: Hell & Damnation, Deadfall Adventures veya Get Even gibi isimlerle tanınan Polonyalı bir stüdyo olan The Farm 51in ücretsiz birinci şahıs nişancı oyunudur.
Painkiller: Overdose for PC, 2004 yılında People Can Fly tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı oyununun resmi devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle