Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Painkiller: Overdose Türkçe yama

04.04.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Painkiller: Overdose. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Painkiller: Overdose (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
Painkiller: Overdose for PC, 2004 yılında People Can Fly tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı oyununun resmi devamı niteliğindedir. Ancak, devamı Mindware Studios adlı başka bir şirket tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
10547
Yayın yılı:
2007





Painkiller: Overdose oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Painkiller: Overdose dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Painkiller: Overdose klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Painkiller: Overdose ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Painkiller: Overdose oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Painkiller: Overdose içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Painkiller: Redemption for PC, People Can Fly tarafından oluşturulan popüler FPS serisine ait bir oyundur.
Painkiller: Recurring Evil for PC, Polonyalı bir geliştirici stüdyosu olan People Can Fly tarafından 2004 yılında başlatılan aksiyon dolu FPS serisinin altıncı bölümüdür.
2016 yılında PlayStation Vitada yayınlanan The Caligula Effectin yeniden yapımı olan The Caligula Effect: Overdose bir jRPGdir.
Painkiller: Recurring Evil for PC, PS3 ve X360, Polonyalı bir geliştirici stüdyosu olan People Can Fly tarafından 2004 yılında başlatılan aksiyon dolu FPS serisinin altıncı bölümüdür.
Painkiller 2022 (çalışma adı), Polonyalı stüdyo People Can Fly tarafından 2004 yılında başlatılan, canavar sürüleriyle savaştığımız dinamik FPS serisinin yeni bir bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle