Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Painkiller: Redemption Türkçe yama

12.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Painkiller: Redemption. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Painkiller: Redemption (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
Painkiller: Redemption for PC, People Can Fly tarafından oluşturulan popüler FPS serisine ait bir oyundur. Bu sefer geliştirme, kariyerine modlar yaratan bir grup hayran olarak başlayan bir stüdyo olan Eggtooth Team tarafından gerçekleştirildi.

İndirme sayısı:
9528
Yayın yılı:
2011





Painkiller: Redemption oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Painkiller: Redemption dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Painkiller: Redemption klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Painkiller: Redemption ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Painkiller: Redemption oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Painkiller: Redemption içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Painkiller: PC için Black Edition, Battle Out of Hell genişlemesi ve ölüm maçı modu için yeni bir harita gibi birçok yeni bonus ile zenginleştirilmiş bir Painkiller koleksiyoncu sürümüdür;
Red Dead Redemption II, Red Dead Revolver ile 2004 yılında kurulan Red Dead serisi western oyunlarının üçüncü bölümüdür.
Painkiller: Recurring Evil for PC, Polonyalı bir geliştirici stüdyosu olan People Can Fly tarafından 2004 yılında başlatılan aksiyon dolu FPS serisinin altıncı bölümüdür.
Painkiller: Recurring Evil for PC, PS3 ve X360, Polonyalı bir geliştirici stüdyosu olan People Can Fly tarafından 2004 yılında başlatılan aksiyon dolu FPS serisinin altıncı bölümüdür.
Painkiller 2022 (çalışma adı), Polonyalı stüdyo People Can Fly tarafından 2004 yılında başlatılan, canavar sürüleriyle savaştığımız dinamik FPS serisinin yeni bir bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle