Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Super Street Fighter IV 3DS Türkçe yama

06.12.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Super Street Fighter IV 3DS. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Super Street Fighter IV 3DS (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: KpTeam
Oyun açıklaması:
Street Fighterın Nihai Konsol Deneyimi, Nintendo 3DS İçin Yeni SUPER STREET FIGHTER IV: 3D EDITION ile Artık Avucunuzun İçinde. ÖZELLİKLER: ÇEVRİMİÇİ / YEREL WIFI ÇOK OYUNCULU Nintendonun çevrimiçi ağıyla dünyanın her yerinden veya aynı odada arkadaşlarınızla savaşın.

İndirme sayısı:
8454
Yayın yılı:
2011





Super Street Fighter IV 3DS oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Super Street Fighter IV 3DS dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Super Street Fighter IV 3DS klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Super Street Fighter IV 3DS ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Super Street Fighter IV 3DS oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Super Street Fighter IV 3DS içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Eleştirmenlerce beğenilen Street Fighter® IVün devamı olan Super Street Fighter® IV, yeni karakterler, yeni ultra kombinasyonlar, yeni çevrimiçi modlar, ünlü bonusun geri dönüşü gibi bir dizi yeni
Capcom arcade klasiği, Super Street Fighter II Turbo HD Remixin hem PLAYSTATION® Networke hem de Xbox LIVEa gelmesiyle yepyeni bir görünüme kavuşuyor.
Marvel Super Heroes vs. Street Fighter, Capcomun portföyündeki X-Men vs.
Düğmeleri ezenler, dikkat: Efsanevi kombo tabanlı turnuva dövüşçüsü Game Boy Advancede gösterişli, yumruklarını havaya kaldıran bir tarzda çıkıyor.
X-Men vs. Street Fighter, Capcom tarafından geliştirilen bir uçuş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle