Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Marvel Super Heroes vs. Street Fighter Türkçe yama

21.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Marvel Super Heroes vs. Street Fighter. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir ScoRPioN2, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Marvel Super Heroes vs. Street Fighter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
Marvel Super Heroes vs. Street Fighter, Capcomun portföyündeki X-Men vs. Street Fighterdan sonra bir başka dövüş oyunudur ve Street Fighter serisinin ve Marvel çizgi romanlarının yarattığı evrenin bir geçişidir.

İndirme sayısı:
8041
Yayın yılı:
1999





Marvel Super Heroes vs. Street Fighter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Marvel Super Heroes vs. Street Fighter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Marvel Super Heroes vs. Street Fighter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Marvel Super Heroes vs. Street Fighter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Marvel Super Heroes vs. Street Fighter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Marvel Super Heroes vs. Street Fighter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Capcom arcade klasiği, Super Street Fighter II Turbo HD Remixin hem PLAYSTATION® Networke hem de Xbox LIVEa gelmesiyle yepyeni bir görünüme kavuşuyor.
Marvel vs. Capcom: Clash of Super Heroes, X-Men vs. Street Fighter tarafından başlatılan popüler crossover serisinin üçüncü bölümü.
Marvel Super Heroes, Capcom tarafından geliştirilen klasik bir dövüş oyunudur.
Street Fighterın Nihai Konsol Deneyimi, Nintendo 3DS İçin Yeni SUPER STREET FIGHTER IV: 3D EDITION ile Artık Avucunuzun İçinde.
X-Men vs. Street Fighter, Capcom tarafından geliştirilen bir uçuş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle