Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Marvel Super Heroes Türkçe yama

18.03.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Marvel Super Heroes, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Marvel Super Heroes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: Dr.XJ
Oyun açıklaması:
Marvel Super Heroes, Capcom tarafından geliştirilen klasik bir dövüş oyunudur. Oyun atari makinelerinde piyasaya sürüldü ve iki yıldan kısa bir süre sonra diğerlerinin yanı sıra PS1e bir konsol bağlantı noktasının geldiğini gördü.

İndirme sayısı:
8382
Yayın yılı:
1997





Marvel Super Heroes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Marvel Super Heroes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Marvel Super Heroes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Marvel Super Heroes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Marvel Super Heroes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Marvel Super Heroes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
LEGO Marvel Super Heroes, LEGO tuğlalarından yapılmış dünyada geçen son derece popüler aksiyon-macera ailesi oyun serisinin bir sonraki bölümüdür.
Marvel Super Heroes vs. Street Fighter, Capcomun portföyündeki X-Men vs.
Marvel vs. Capcom: Clash of Super Heroes, X-Men vs. Street Fighter tarafından başlatılan popüler crossover serisinin üçüncü bölümü.
Disney Infinity 2.0: WiiU, PC vb. platformlarda yayınlanan Marvel Super Heroes, 2013teki popüler atari oyununun devamı niteliğindedir.
Marvel Heroes Omega (Marvel Universe Online, Marvel Heroes, Marvel Heroes 2015 ve Marvel Heroes 2016 olarak da bilinir), oynaması ücretsiz bir model tarafından dağıtılan bir MMO oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle