Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Working Dawgs: Rivet Retriever Türkçe yama

09.08.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Working Dawgs: Rivet Retriever, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Working Dawgs: Rivet Retriever (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: LnDL
Oyun açıklaması:
En yeni inşaat projesini inşa etmek ekip çalışması, hızlı refleksler ve azimli kararlılık gerektirir! Working Dawg Mac, kirişleri birbirine tutturmak için patilerini perçin tabancasında tutuyor, ancak işi bitirmek için sürekli bir perçin kaynağına ihtiyacı var.

İndirme sayısı:
10379
Yayın yılı:
2013





Working Dawgs: Rivet Retriever oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Working Dawgs: Rivet Retriever dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Working Dawgs: Rivet Retriever klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Working Dawgs: Rivet Retriever ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Working Dawgs: Rivet Retriever oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Working Dawgs: Rivet Retriever içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
ToxSick Labs Köprü İnşaat Simülatörü, ToxSick Labs stüdyosunun, çocuklukta blokların kullanımıyla karmaşık mühendislik yapıları inşa etmeye yabancı olmayan herkese hitap eden bir önerisidir.
2049 yılında, dünyanın en popüler sporu, yüksek hızlı motor yarışlarını 3e 3 takım savaşlarıyla birleştiriyor.
Bir inşaat şirketinin patronu olun. Eski evleri yıkın, zemini düzleştirin, temelleri betonla doldurun ve yeni binalar inşa edin.
Bobun yeni projesini tamamlayın ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirin Yeni Bobland Bay Hayvanat Bahçesi için hayvanlar geldi.
Job Island, diğerlerinin yanı sıra Sports Islandın yaratılmasından sorumlu olan Hudson Softun bir başka çalışmasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle