Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bob the Builder: Can-Do Zoo Türkçe yama

06.02.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Bob the Builder: Can-Do Zoo! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Bob the Builder: Can-Do Zoo (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
Bobun yeni projesini tamamlayın ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirin Yeni Bobland Bay Hayvanat Bahçesi için hayvanlar geldi. Ne yazık ki, hayvanat bahçesi henüz inşa edilmedi!

İndirme sayısı:
9136
Yayın yılı:
2008





Bob the Builder: Can-Do Zoo oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bob the Builder: Can-Do Zoo dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bob the Builder: Can-Do Zoo klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bob the Builder: Can-Do Zoo ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bob the Builder: Can-Do Zoo oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bob the Builder: Can-Do Zoo içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOSta yayınlanan Biz Builder Delux bir iş stratejisidir. Kairosoft stüdyosu tarafından geliştirilmiştir ve birinci sınıf bir oyundur, bu nedenle mikro dönüşümleri yoktur.
Bob the Builder ayrıca, yaratıcılığı sayesinde her türlü zor durumla başa çıkabilen, burada çocuk çizgi filmlerinin tanınmış bir kahramanıdır.
Builder Simulator, Polonyalı PlayWay şirketinin geniş portföyündeki bir başka simülasyon oyunudur.
Bridge Builder 2, köprü mühendisliğini simüle eden bir dizi mantıksal oyunun ikinci bölümüdür.
Bob ve ekibine katılın ve problem çözme becerilerini geliştirin Karnaval kasabadan yeni ayrıldı ve onunla birlikte tüm sürüşleri, oyunları ve eğlenceyi aldı.
Yorumlar
Yorum ekle