Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Builder Simulator Türkçe yama

24.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Builder Simulator. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir QUARTEX, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Builder Simulator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: QUARTEX
Oyun açıklaması:
Builder Simulator, Polonyalı PlayWay şirketinin geniş portföyündeki bir başka simülasyon oyunudur. Adından da anlaşılacağı gibi, bu sefer inşaatçı rolünü oynadığımız bir oyunla ilgileniyoruz.

İndirme sayısı:
10902
Yayın yılı:
2023





Builder Simulator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Builder Simulator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Builder Simulator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Builder Simulator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Builder Simulator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Builder Simulator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Game Builder Garage, basit video oyunları tasarlamanıza ve oluşturmanıza olanak tanıyan bir platformdur.
Bob Builder: Bob bir park inşa eder, üç yaşından büyük çocuklar için bir oyundur, bu sayede Bob ile birlikte cazibe merkezleriyle dolu harika bir oyun alanı yaratabilirler.
AND ve iOSta yayınlanan Biz Builder Delux bir iş stratejisidir. Kairosoft stüdyosu tarafından geliştirilmiştir ve birinci sınıf bir oyundur, bu nedenle mikro dönüşümleri yoktur.
Bob the Builder ayrıca, yaratıcılığı sayesinde her türlü zor durumla başa çıkabilen, burada çocuk çizgi filmlerinin tanınmış bir kahramanıdır.
Bobun yeni projesini tamamlayın ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirin Yeni Bobland Bay Hayvanat Bahçesi için hayvanlar geldi.
Yorumlar
Yorum ekle