Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bridge Builder 2 Türkçe yama

26.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Bridge Builder 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir CFF.

Oyun için türkçe yama metni Bridge Builder 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: CFF
Oyun açıklaması:
Bridge Builder 2, köprü mühendisliğini simüle eden bir dizi mantıksal oyunun ikinci bölümüdür. Caipirinha Games stüdyosundan geliştiriciler, tamamen yeni bir grafik motoru da dahil olmak üzere birçok yeni çözüm sunarak eğlenceli modeli tamamen yeniden oluşturmaya karar verdiler.

İndirme sayısı:
9428
Yayın yılı:
2012





Bridge Builder 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bridge Builder 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bridge Builder 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bridge Builder 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bridge Builder 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bridge Builder 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
GOTO Bridge II, hem ileri seviye meraklılar hem de yeni başlayanlar olmak üzere tüm oyunculara adanmış çok popüler bir briç oyunu simülasyonudur.
Poly Bridge 2, bir köprü kurucu rolünü oynadığımız fiziğe dayalı bir dizi simülasyon ve mantık oyununun ikinci bölümüdür.
Bob the Builder ayrıca, yaratıcılığı sayesinde her türlü zor durumla başa çıkabilen, burada çocuk çizgi filmlerinin tanınmış bir kahramanıdır.
Bridge Baron 21, Polonyada piyasaya sürülen Bridge Baron 17nin halefidir.
Bob ve ekibine katılın ve problem çözme becerilerini geliştirin Karnaval kasabadan yeni ayrıldı ve onunla birlikte tüm sürüşleri, oyunları ve eğlenceyi aldı.
Yorumlar
Yorum ekle