Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bridge Baron 21 Türkçe yama

05.07.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Bridge Baron 21. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Bridge Baron 21 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: FFF
Oyun açıklaması:
Bridge Baron 21, Polonyada piyasaya sürülen Bridge Baron 17nin halefidir. Yeni sürüm hem işlevsellik hem de grafik açısından iyileştirildi. Bridge Baron 21in yetenekleri, programın Amerikan Spor Gelinleri Federasyonunun en iyi oyuncuları listesinde yer almasıyla en iyi şekilde kanıtlanmıştır.

İndirme sayısı:
10312
Yayın yılı:
2010





Bridge Baron 21 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bridge Baron 21 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bridge Baron 21 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bridge Baron 21 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bridge Baron 21 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bridge Baron 21 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
GOTO Bridge II, hem ileri seviye meraklılar hem de yeni başlayanlar olmak üzere tüm oyunculara adanmış çok popüler bir briç oyunu simülasyonudur.
The Bridge, oyuncuyu fizik ve perspektif konusundaki önyargılarını yeniden değerlendirmeye zorlayan bir 2D mantık bulmacası oyunudur.
Red Baron, bilgisayar eğlence tarihindeki en ünlü uçak simülatörlerinden biridir ve Birinci Dünya Savaşı sırasındaki hava savaşları konusunu ele alır.
Great Game Products tarafından geliştirilen Bridge Baron serisi, spor briçin en iyi bilgisayar uyarlamalarından biri olarak kabul ediliyor ve bu seriden birçok oyunun Dünya Briç Programları
BEAGLE YA DA BARON- GÖKLERİ KİM YÖNETECEK? Snoopy, bir gün köpek kulübesinin tepesinde uyuklarken büyülü bir rüya görür.
Yorumlar
Yorum ekle