Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bob the Builder: Can-Do Carnival Türkçe yama

15.01.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Bob the Builder: Can-Do Carnival. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Bob the Builder: Can-Do Carnival (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: AoRE
Oyun açıklaması:
Bob ve ekibine katılın ve problem çözme becerilerini geliştirin Karnaval kasabadan yeni ayrıldı ve onunla birlikte tüm sürüşleri, oyunları ve eğlenceyi aldı.

İndirme sayısı:
10129
Yayın yılı:
2009





Bob the Builder: Can-Do Carnival oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bob the Builder: Can-Do Carnival dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bob the Builder: Can-Do Carnival klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bob the Builder: Can-Do Carnival ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bob the Builder: Can-Do Carnival oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bob the Builder: Can-Do Carnival içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Carnival Games VR, Carnival Games serisinin bu kez VR cihazları (HTC VIVE, PlayStation VR ve Oculus Rift) için tasarlanmış bir sonraki bölümüdür.
The Sims Carnival: SnapCity, basit bir strateji ve mantıksal oyunun birleşimidir.
Bob the Builder ayrıca, yaratıcılığı sayesinde her türlü zor durumla başa çıkabilen, burada çocuk çizgi filmlerinin tanınmış bir kahramanıdır.
Bobun yeni projesini tamamlayın ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirin Yeni Bobland Bay Hayvanat Bahçesi için hayvanlar geldi.
Sağ Adım! En sevdiğiniz Karnaval Oyunlarının tüm eğlencesi ve heyecanı Wii™de.
Yorumlar
Yorum ekle