Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bridge!: The Construction Game Türkçe yama

12.07.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Bridge!: The Construction Game, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: LSD, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Bridge!: The Construction Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: LSD
Oyun açıklaması:
ToxSick Labs Köprü İnşaat Simülatörü, ToxSick Labs stüdyosunun, çocuklukta blokların kullanımıyla karmaşık mühendislik yapıları inşa etmeye yabancı olmayan herkese hitap eden bir önerisidir.

İndirme sayısı:
8009
Yayın yılı:
2011





Bridge!: The Construction Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bridge!: The Construction Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bridge!: The Construction Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bridge!: The Construction Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bridge!: The Construction Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bridge!: The Construction Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Bridge Construction Sette, asıl mesele kırılmayan bir köprü inşa etmektir, ancak köprünüzün kırıldığını ve aşağıdaki sulu derinliklere bir trenin daldığını izlemek eğlencenin yarısı olabilir.
İnşaat simülatörü, inşaat alanlarındaki direksiyon makineleri hakkında serinin bir yeniden başlatılmasıdır.
Great Game Products tarafından geliştirilen Bridge Baron serisi, spor briçin en iyi bilgisayar uyarlamalarından biri olarak kabul ediliyor ve bu seriden birçok oyunun Dünya Briç Programları
İnşaat Simülatörü 3, ekonomik strateji unsurlarıyla zenginleştirilmiş inşaat işleri simülasyon döngüsünün beşinci bölümüdür (başlığın önerdiğinin aksine).
AND ve iOSta yayınlanan İnşaat Simülatörü 2, stratejik unsurlara sahip bir inşaat simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle