Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Construction Simulator Türkçe yama

12.03.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Construction Simulator. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama GEAR.

Oyun için türkçe yama metni Construction Simulator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
İnşaat simülatörü, inşaat alanlarındaki direksiyon makineleri hakkında serinin bir yeniden başlatılmasıdır. Oyundaki seviyeleri oluştururken Amerika Birleşik Devletleri ve Almanyanın yerlerinden esinlenen Weltenbauer Studio tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10185
Yayın yılı:
2022





Construction Simulator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Construction Simulator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Construction Simulator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Construction Simulator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Construction Simulator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Construction Simulator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Construction Machines 2016, Gamecask tarafından geliştirilen ve PlayWay tarafından yayınlanan bir PC oyunudur.
iOS ve ANDde yayınlanan Constructon Simulator 2014, 2011de başlayan ve inşaat makinelerine odaklanan bir dizi simülatörün devamıdır.
İnşaat Simülatörü 3, ekonomik strateji unsurlarıyla zenginleştirilmiş inşaat işleri simülasyon döngüsünün beşinci bölümüdür (başlığın önerdiğinin aksine).
AND ve iOSta yayınlanan İnşaat Simülatörü 2, stratejik unsurlara sahip bir inşaat simülatörüdür.
Baretinizi giyin ve otoyollara gidin! Bu büyüleyici simülasyonda ülke şeritlerini onarmaktan devasa otoyollar inşa etmeye kadar mühendislik becerileriniz test edilecek.
Yorumlar
Yorum ekle