Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Onigiri Türkçe yama

29.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Onigiri. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir LUCiD.

Oyun için türkçe yama metni Onigiri (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: LUCiD
Oyun açıklaması:
PS4, PC, XONE ve Switchte yayınlanan Onigiri, bir fantezi aksiyon MMORPGsidir. Oyun, diğerlerinin yanı sıra bir dizi GetAmpedin geliştiricileri olan bir Japon stüdyosu CyberStep tarafından geliştirildi ve yayınlandı.

İndirme sayısı:
9251
Yayın yılı:
2014





Onigiri oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Onigiri dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Onigiri klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Onigiri ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Onigiri oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Onigiri içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Eastward, Şanghaydan küçük Pixpil ekibi tarafından geliştirilen ve Chucklefish (diğerlerinin yanı sıra Starboundun geliştiricileri) tarafından yayınlanan bir oyundur.
Warlander çevrimiçi bir fantezi aksiyon oyunudur. Japon stüdyosu Toylogic tarafından geliştirildi.
Rakion, Korean softnyx (diğerlerinin yanı sıra, hazırlık aşamasında olan GunBound ve WolfTeam) tarafından oluşturulan üç boyutlu bir çevrimiçi aksiyon oyunudur.
Mysterious Island, diğerlerinin yanı sıra ünlü Mortyrin yaratılmasını borçlu olduğumuz insanları da içeren Polonyalı geliştirme stüdyosu Calarisin ilk oyunudur.
Tokyo 42, PC, PS4 ve XONE için izometrik bir aksiyon oyunudur. Proje SMAC Games tarafından geliştirildi ve Frozen Synapse ve Frozen Cortex gibi oyunların arkasındaki stüdyo olan Mode 7 tarafından
Yorumlar
Yorum ekle