Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rakion Türkçe yama

06.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Rakion. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DEViANCE.

Oyun için türkçe yama metni Rakion (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: DEViANCE
Oyun açıklaması:
Rakion, Korean softnyx (diğerlerinin yanı sıra, hazırlık aşamasında olan GunBound ve WolfTeam) tarafından oluşturulan üç boyutlu bir çevrimiçi aksiyon oyunudur.

İndirme sayısı:
9891
Yayın yılı:
2005





Rakion oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rakion dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rakion klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rakion ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rakion oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rakion içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Utawarerumono: Prelude to the Fallen, görsel roman macera oyununu (diğerlerinin yanı sıra iki boyutlu elle çizilmiş çizimler şeklinde aktarılan karmaşık bir senaryo) karmaşık bir sıra tabanlı oyunla
Code Age Commanders, bir Uzak Doğu cRPG oyunudur. Yusuke Naora, diğerlerinin yanı sıra Final Fantasy X ve Unlimited SaGanın yapımında çalışmış bir adam olan unvanın yaratılmasından sorumludur.
PS4, PC, XONE ve Switchte yayınlanan Onigiri, bir fantezi aksiyon MMORPGsidir.
Mysterious Island, diğerlerinin yanı sıra ünlü Mortyrin yaratılmasını borçlu olduğumuz insanları da içeren Polonyalı geliştirme stüdyosu Calarisin ilk oyunudur.
AND ve iOSta yayınlanan Framed, Melbourneden küçük bir stüdyo olan Loveshack Entertainment tarafından geliştirilen ve diğer şeylerin yanı sıra Avustralya devlet kurumlarının desteği sayesinde
Yorumlar
Yorum ekle