Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Windward Türkçe yama

25.08.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Windward! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir AH-Team, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Windward (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: AH-Team
Oyun açıklaması:
Windward PC, bir gemi kaptanı olarak oynadığınız ve denizleri ve okyanusları fethetmek için yola çıktığınız, prosedürel olarak oluşturulmuş bir dünyaya sahip bir sandbox aksiyon oyunudur.

İndirme sayısı:
8434
Yayın yılı:
2015





Windward oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Windward dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Windward klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Windward ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Windward oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Windward içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bitcraft, Kaliforniyalı stüdyo Clockwork Labsın ilk oyunudur. Oyuncuları, çiftçilik yapabilecekleri, keşfedebilecekleri, ticaret yapabilecekleri veya kendi medeniyetlerini inşa edebilecekleri,
Project S (Project Sophia olarak da bilinir), fantastik bir evrenin sırlarını öğrendiğimiz açık bir dünyaya sahip bir çevrimiçi bulmaca macera oyunudur.
Creativerse, voksellerden oluşturulmuş, prosedürel olarak oluşturulmuş bir açık dünyaya sahip çevrimiçi bir hayatta kalma macera oyunudur.
Starsector, oyuncunun gemi kaptanı rolünü üstlendiği ve evreni fethetmek için yola çıktığı güçlü bir uzay simülatörüdür.
Stoneshard, izometrik bir görünümden gözlemlenen, açık, prosedürel olarak oluşturulmuş bir dünyaya sahip, sıra tabanlı bir roguelike oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle