Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Creativerse Türkçe yama

08.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Creativerse. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Creativerse (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: MODE7
Oyun açıklaması:
Creativerse, voksellerden oluşturulmuş, prosedürel olarak oluşturulmuş bir açık dünyaya sahip çevrimiçi bir hayatta kalma macera oyunudur. Oyun, ana ilham kaynağı Mojang AB tarafından Minecraft olan bağımsız Playful stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10406
Yayın yılı:
2017





Creativerse oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Creativerse dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Creativerse klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Creativerse ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Creativerse oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Creativerse içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Choo-Choo Charles, açık bir dünyaya sahip bir hayatta kalma korku aksiyon macera oyunudur.
Windward PC, bir gemi kaptanı olarak oynadığınız ve denizleri ve okyanusları fethetmek için yola çıktığınız, prosedürel olarak oluşturulmuş bir dünyaya sahip bir sandbox aksiyon oyunudur.
Road 96, prosedürel olarak oluşturulmuş olaylar sunan bir macera oyunudur.
Gatewalkers, izometrik bir görünüme, prosedürel olarak oluşturulmuş topraklara ve hayatta kalma karakteristiğine sahip işbirlikçi bir RPG/hacknslash oyunudur.
Stoneshard, izometrik bir görünümden gözlemlenen, açık, prosedürel olarak oluşturulmuş bir dünyaya sahip, sıra tabanlı bir roguelike oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle