Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gatewalkers Türkçe yama

26.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Gatewalkers. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Gatewalkers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: ECLiPSE
Oyun açıklaması:
Gatewalkers, izometrik bir görünüme, prosedürel olarak oluşturulmuş topraklara ve hayatta kalma karakteristiğine sahip işbirlikçi bir RPG/hacknslash oyunudur.

İndirme sayısı:
10796
Yayın yılı:
2023





Gatewalkers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gatewalkers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gatewalkers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gatewalkers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gatewalkers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gatewalkers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Phantasmal: City of Darkness için XONE ve PC, prosedürel olarak oluşturulmuş seviyeleri kullanan birinci şahıs perspektifli bir hayatta kalma korku oyunudur.
The Wild Eight, sekiz oyuncuya kadar işbirlikçi oynanışa özel önem veren izometrik perspektife sahip bir hayatta kalma oyunudur.
Creativerse, voksellerden oluşturulmuş, prosedürel olarak oluşturulmuş bir açık dünyaya sahip çevrimiçi bir hayatta kalma macera oyunudur.
Project Zomboid, zombi kıyameti sonrası bir dünyada geçen, izometrik bir görünüme sahip bir sandbox hayatta kalma oyunudur;
Stoneshard, izometrik bir görünümden gözlemlenen, açık, prosedürel olarak oluşturulmuş bir dünyaya sahip, sıra tabanlı bir roguelike oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle