Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Wild Eight Türkçe yama

24.03.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız The Wild Eight. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama DJiNN.

Oyun için türkçe yama metni The Wild Eight (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: DJiNN
Oyun açıklaması:
The Wild Eight, sekiz oyuncuya kadar işbirlikçi oynanışa özel önem veren izometrik perspektife sahip bir hayatta kalma oyunudur. PC ve XONE için yayınlanan bu, bir Rus stüdyosu 8 Pointsin ilk projesidir.

İndirme sayısı:
9240
Yayın yılı:
2019





The Wild Eight oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Wild Eight dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Wild Eight klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Wild Eight ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Wild Eight oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Wild Eight içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kaze and the Wild Masks, XONE, PS4 ve PC için tasarlanmış bir arcade oyunudur.
The Wild at Heart, bağımsız Moonlight Kids stüdyosu tarafından geliştirilen, arcade ve strateji öğelerine sahip bir macera oyunudur.
Göz kamaştırıcı PCnin yaratıcıları Expendable ve Incomingin bir yarış oyunu üzerinde çalışmaya başladıklarında, oldukça etkileyici efektlerle övüneceği oldukça kesin.
Wild Side, açıkça tanımlanmış hayatta kalma unsurlarına sahip bir aksiyon macera oyunudur.
PC ve iOS için Wild Wastes, Everplay Interactive tarafından geliştirilen, allık benzeri unsurlarla karıştırılmış bir hayatta kalma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle