Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wild Side Türkçe yama

07.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Wild Side! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir EDGE.

Oyun için türkçe yama metni Wild Side (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: EDGE
Oyun açıklaması:
Wild Side, açıkça tanımlanmış hayatta kalma unsurlarına sahip bir aksiyon macera oyunudur. Oyun, bağımsız bir Polonya şirketi olan VeCube Studio tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8166
Yayın yılı:
2023





Wild Side oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wild Side dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wild Side klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wild Side ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wild Side oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wild Side içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yerel bir zihin kontrol planı olarak başlayan şey, küresel boyutlara ulaştı ve Sam & Max, tüm gezegeni bir ömür boyu hipnotik kölelikten kurtarmak için aya gitti.
Görsel roman macera başlığı Sweet Fuse: At Your Side, PSP sistemi için bombayı etkisiz hale getiren aksiyon ve ölüme meydan okuyan romantizmin yürek burkan karışımı.
Oyun, oyuncunun bir AI takımına meydan okumasını veya bir arkadaşa karşı kafa kafaya oynamasını sağlar.
agicka: Madalyonun Diğer Yüzü, oyuncunun Vampir Alucart ve Necromancers rollerini üstlenerek Magicka evreninde tamamen yeni bir deneyim yaşamasını ve Vladın yoksulları iyileştirme girişimini kovmak
East Side Story, 2004 yılından bu yana yayınlanan ürün serisinin dördüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle