Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Project Zomboid Türkçe yama

13.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Project Zomboid, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama Black Monks.

Oyun için türkçe yama metni Project Zomboid (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: Black Monks
Oyun açıklaması:
Project Zomboid, zombi kıyameti sonrası bir dünyada geçen, izometrik bir görünüme sahip bir sandbox hayatta kalma oyunudur; The Indie Stonedan bağımsız geliştiriciler tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8296
Yayın yılı:
2023





Project Zomboid oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Project Zomboid dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Project Zomboid klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Project Zomboid ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Project Zomboid oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Project Zomboid içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Project Black Sun, Super Metroid ve Castlevania gibi klasik oyunlarda gördüğümüz benzer oyun mekaniğine sahip eski bir 2D yandan kaydırma oyunudur.
Project: Knoxville, XONEın hayatta kalma aksiyon dolu çok oyunculu oyunudur.
Hatsune Miku: Project Mirai DX, Hatsune Miku serisi: Project DIVAnın Hatsune Miku: Project Mirai 2nin geliştirilmiş bir versiyonudur.
PC ve Wiide yayınlanan Project Runway, ünlü Amerikan realite şovu Project Runwaye dayanmaktadır.
Project Reality 2, Battlefield 2nin en popüler modlarından biri olan Project Realitynin yaratıcısı Black Sand Studios tarafından geliştirilen bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle