Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hatsune Miku: Project Mirai DX Türkçe yama

03.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Hatsune Miku: Project Mirai DX, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama NAPALM sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Hatsune Miku: Project Mirai DX (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: NAPALM
Oyun açıklaması:
Hatsune Miku: Project Mirai DX, Hatsune Miku serisi: Project DIVAnın Hatsune Miku: Project Mirai 2nin geliştirilmiş bir versiyonudur. Vocaloids, yani sanal vokaller kullanarak Hatsune Miku başlığı altında.

İndirme sayısı:
8107
Yayın yılı:
2013





Hatsune Miku: Project Mirai DX oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hatsune Miku: Project Mirai DX dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hatsune Miku: Project Mirai DX klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hatsune Miku: Project Mirai DX ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hatsune Miku: Project Mirai DX oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hatsune Miku: Project Mirai DX içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hatsune Miku: VR Future Live, PlayStation VR setleri için oluşturulmuş etkileşimli bir sanal konserdir.
PlayStation 4teki Hatsune Miku: Project Diva Future Tone, SEGA tarafından oluşturulan bir dizi ritim oyununun başka bir parçasıdır.
PS4 için Hatsune Miku: Project Diva Future Tone DX, orijinal olarak 2016 yılında piyasaya sürülen Hatsune Miku: Project Diva Future Toneun geliştirilmiş bir sürümüdür.
PlayStation 4teki Persona 4: Dancing All Night, popüler jRPG Persona 4: The Goldenın bir yan ürünü olan klasik bir ritmik müzik oyunudur.
Project Reality 2, Battlefield 2nin en popüler modlarından biri olan Project Realitynin yaratıcısı Black Sand Studios tarafından geliştirilen bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle