Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Persona 4: Dancing All Night Türkçe yama

04.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Persona 4: Dancing All Night. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama Drag Team sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Persona 4: Dancing All Night (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: Drag Team
Oyun açıklaması:
PlayStation 4teki Persona 4: Dancing All Night, popüler jRPG Persona 4: The Goldenın bir yan ürünü olan klasik bir ritmik müzik oyunudur. Başlık, Japon şirketi Atlusun geliştirme ekibi tarafından Sega ve öncelikle Hatsune Miku serisi ile tanınan Dingo stüdyosu ile işbirliği içinde üretildi: Project Diva.

İndirme sayısı:
9345
Yayın yılı:
2015





Persona 4: Dancing All Night oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Persona 4: Dancing All Night dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Persona 4: Dancing All Night klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Persona 4: Dancing All Night ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Persona 4: Dancing All Night oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Persona 4: Dancing All Night içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Persona 3, ilk PlayStationın günlerine dayanan bir dizi JRPGnin bir sonraki taksitidir.
Persona Q: Shadow of the Labyrinth, Persona Ekibinin Shin Megami Tensei serisi: Personayı yeni bir donanım platformu olan Nintendo 3DS konsolunda tanıtma girişimidir.
Kendi türüne özgü Dancing With The Stars™, Cha Cha, Mambo ve Rumbadan Foxtrot ve Waltza kadar oyuncunun ustalaşması için 10 farklı dans stiline sahiptir.
Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers, popüler jRPG Persona 5in bir yan ürünü olan son derece dinamik bir aksiyon RPGsidir.
3DS için Persona Q2, sıra tabanlı dövüş sistemine sahip klasik bir zindan paletli oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle