Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Persona Q: Shadow of the Labyrinth Türkçe yama

18.08.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Persona Q: Shadow of the Labyrinth. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir TPoDT.

Oyun için türkçe yama metni Persona Q: Shadow of the Labyrinth (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: TPoDT
Oyun açıklaması:
Persona Q: Shadow of the Labyrinth, Persona Ekibinin Shin Megami Tensei serisi: Personayı yeni bir donanım platformu olan Nintendo 3DS konsolunda tanıtma girişimidir.

İndirme sayısı:
9663
Yayın yılı:
2014





Persona Q: Shadow of the Labyrinth oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Persona Q: Shadow of the Labyrinth dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Persona Q: Shadow of the Labyrinth klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Persona Q: Shadow of the Labyrinth ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Persona Q: Shadow of the Labyrinth oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Persona Q: Shadow of the Labyrinth içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Persona 3, ilk PlayStationın günlerine dayanan bir dizi JRPGnin bir sonraki taksitidir.
RPG türüne yeni bir soluk getirdiği için eleştirmenler ve hayranlar tarafından selamlanan Persona 3 Portable, Persona 3ü bu kadar muazzam, ödüllü bir hit yapan her şeyi alır ve onu mükemmel el tipi
3DS için Persona Q2, sıra tabanlı dövüş sistemine sahip klasik bir zindan paletli oyunudur.
Shin Megami Tensei®: Persona®2: Japonya dışında asla piyasaya sürülmeyecek, beğenilen Persona serisi rol yapma oyunlarının tek girişi olan Innocent Sin™, sonunda bu sonbaharda PSP sistemi için Kuzey
Shin Megami Tensei: Persona 2 Etrernal Punishment, 1999 yılında Playstation konsolunda Japonya ve ABDde çıkış yapan bir jRPG oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle